Szolgáltatásaink


Cégünk fő tevékenységi köre a mérnöki szolgáltatás, tervezés, kivitelezés. Egyedi igények alapján, saját tervezésű célgépek, készülékek, gépalkatrészek gyártásával, szerelősorok tervezésével és kivitelezésével fogalakozunk.

Pozicionáló készülék
Pozicionáló készülék

Hegesztőkészülék
Hegesztőkészülék

Munkamódszerünk lehetővé teszi, hogy dokumentációink testreszabottak, optimálisan kivitelezhetők legyenek, költséghatékonyságot és versenyelőnyt biztosítva megrendelőinknek.

Célgépek,
az ipar különböző területeire, egyedi igényekre is gyártó-, alakító-, szerelő-, anyagmozgató-, csomagológépek, berendezések.

Szerelőkészülék
Szerelőkészülék

Termék adagoló
Termék mozgató egység

Vállaljuk az általunk tervezett, illetve a megrendelőink által rendelkezésünkre bocsátott tervek alapján alkatrészek gyártását, illetve komplett berendezések, gépek elkészítését.

Terméktervezés, automatizálások.

Termék mozgató egység
Termék mozgató egység


  • A termelékenység, hatékonyság növelésének legcélszerűbb módja a technológiai folyamatok teljes vagy részleges automatizálása.

  • Vállaljuk meglévő technológia folyamatok korszerűsítését, termékfejlesztést, automatizálási feladatok megoldását.

  • A berendezéseinkben a mozgatások lehetnek hagyományos mechanikus (vezérpályák), illetve pneumatikus és elektromos (manipulátorok) megoldások.

Berendezéseinket beüzemeléssel, a kezelő, karbantartó személyzet betanításával kínáljuk. A beépítésre kerülő alkatrészek kizárólag kipróbált, megbízható beszállítóktól származnak.

SZERETNÉNK HA A JÖVőBEN ÖNT IS A PARTNEREINK KÖZÖTT ÜDVÖZÖLHETNÉNK!